Jämföra lån!

Ett av de enklaste sätten att hitta billiga lån som t ex privatlån och bolån är att använda sig av en jämförelsesajt. Dessa samlar många olika banker och långivare under en och samma tjänst och låter dig jämföra räntor och avgifter. Du får sedan fram alla alternativ som finns för dig och kan välja det lån som är billigast eller har bäst villkor.

På nedanstående undersidor kan du enkelt hitta presentationer av ett urval sajter där du kan jämföra lån online. Jag har testat samtliga och kan rekommendera dem till dig!

My Loan
MyLoan är en av Sveriges ledande låneförmedlare och har som yttersta mål och uppgift att hjälpa Sveriges låntagare att sänka sina lånekostnader inom privatlån och blancolån. De kan genom personlig rådgivning eller en smidig online tjänst snabbt och enkelt se över dina lånekostnader, ränta och samla lån och krediter.

MyLoan är en oberoende aktör som tillsammans med UC har utvecklat ett system där kunden endast behöver göra en kreditupplysning och samtidigt kan ta del av erbjudanden från flera banker. Detta innebär att kunden behåller sin kreditvärdighet och kan ta del av de bästa erbjudanden från bankerna. De har arbetat med att hjälpa våra kunder att sänka sin ränte- och sina lånekostnader sedan år 2010.

Svensk Låneförmedling
Svensk Låneförmedling är oberoende och helt fristående från långivare. De förmedlar lån från flera av Sveriges ledande banker för att deras kunder ska få bättre lånevillkor. De arbetar åt sina kunder som själva slipper lägga arbete på att söka efter olika alternativ och villkor. Utöver bekvämligheten så är det en annan tydlig fördel att låta dem göra arbetet, de bevarar sina kunders kreditvärdighet. Genom en specialtjänst utvecklad av UC samordnas alla kreditupplysningar, så trots att de tar fram flera olika alternativ så registreras bara en kreditupplysning på kunden.

Svensk Låneförmedling ägs av dess medarbetare vilka har mångårig erfarenhet av att arbeta som låneförmedlare. Bolaget är baserat i Stockholm.

Läs mer på nästa sida om utvalda rekommenderade långivare!