Pantlån

24Pantbank
24Pantbank är en smart och modern lösning för dig som vill belåna ditt guld. Hos dem kan du göra dina pantbanksaffärer bekvämt över Internet eller direkt över disk på något av deras kontor. När du belånar ditt guld över Internet, beställer du en Guldpåse - då ingår frakt, försäkring och värdering. De erbjuder höga belåningskurser för guldföremål.

BILPANT - LÅNA PENGAR AV DIG SJÄLV!
Bilpant kan som enda svenska kreditgivningsföretag erbjuda en kredit med bilen som säkerhet samtidigt som du kan behålla bilen och köra den. Bilpants enkla affärsidé är att tillhandahålla privatlån med bilen som säkerhet oavsett var i landet du bor. Deras fasta avgifter och återbetalningstid ger dig som kund en enkel och tydlig bild av totalkostnaden. Enkelt, säkert och bekvämt.

Låna med betalningsanmärkning hos Bilpant. Har du betalningsanmärkning kan det som du säkert redan vet vara svårt eller nästan omöjligt att få låna pengar. Nästan alla Svenska banker och kreditbolag ger dig inget lån eller kredit om du har betalningsanmärkningar. När en bank bedömer om du ska bli beviljad ett lån så är betalningsanmärkning en av de viktigaste och största faktorerna dom tittar på när du gör en ansökan. Bilpant vill som kreditaktör på marknaden erbjuda dig som har betalningsanmärkning chansen att kunna låna.