Sälja guld

Högt guldpris och snabb betalning. Tryggt och enkelt att sälja guld till Guldpengar AB. Läs mer på http://www.guldpengar.se
Guldpengar köper guld över Internet av privatkunder till högt guldpris. De får in alltifrån exempelvis tandguld, guldarmband, guldkedjor, guldhalsband och guldringar, och köper allt guld oavsett skick, färg och karathalt. För att skicka in ditt guld till dem för värdering, beställer du ett Guldpaket. Kostnadsfri frakt, försäkring och värdering ingår. Guldpaketet är försäkrat upp till 100 000 kronor. Guldpengar har inga dolda avgifter och kunden förbinder sig inte till något genom att beställa eller skicka in Guldpaketet utan har 3 dagars ångerrätt. Skulle kunden mot förmodan bestämma sig för att inte sälja sitt guld till oss, bjuder de på returen. Vill kunden ha sitt guld returnerat med rekommenderat brev får de det till självkostnadspris. Guldpengar AB är ett svenskt aktiebolag. Vi innehar polistillstånd för handel med guld i enlighet med lagen om handel med begagnade varor. Att sälja guld till dem är tryggt och de betalar alltid ett högt pris för ditt guld. Guldpengar ingår i koncernen 24Gold International som i dagsläget har över 100 000 kunder.

Sälj ditt guld till ett högt guldpris hos SMS Guld. Tryggt och enkelt utan dolda avgifter.
SMS Guld köper guld över Internet av privatkunder till högt guldpris. De får in alltifrån exempelvis tandguld, guldarmband, guldkedjor, guldhalsband och guldringar, och köper allt guld oavsett skick, färg och karathalt. Kunden beställer ett kostnadsfritt Guldpaket. Guldpaketet är försäkrat upp till 100 000 kronor och fri frakt och försäkring ingår. SMS Guld tar inga avgifter för guldpaketet. Det är helt kostnadsfritt. De har inga dolda avgifter och deras kunder förbinder sig inte till att sälja sitt guld när de skickar in det till dem för värdering. Vidare har deras kunder 3 dagars ångerrätt och bestämmer de sig för att inte sälja guld till dem så tillkommer det 300 kr i retur avgift.

SMS Guld är ett svenskt aktiebolag. De innehar polistillstånd för handel med guld i enlighet med lagen om handel med begagnade varor. Inköpet sker enligt paragraf 11 i förordningen (1981: 403) om handel med begagnade varor och med polistillstånd nr AA-572-77909-08. Att sälja guld till dem är tryggt och de betalar alltid ett högt pris för ditt guld. De är en av de ledande aktörerna på den svenska skrotguldmarknaden och ett av internetguldbranschens främsta företag i Sverige med över 120 000 kunder. SMS Guld ingår i koncernen 24Gold International.

Guldbrev
Sälj ditt guld enkelt till Guldbrev. Du beställer ett kostnadsfritt guldbrev i vilket du får ett REK-brev att skicka sitt guld med. Samma dag som Guldbrev tar emot brevet gör Guldbrev en värdering och kontaktar dig med ett pris. Godtas priset överförs pengarna till avsändarens konto samma dag.

Guldbrev

www.hedbergsguld.se
Hos Hedbergs Guld finns allt du behöver inom guld, silver och diamanter - fast till ett lägre pris!
 I det breda sortimentet finns också ett stort utbud av matsilver och presentartiklar. Hedbergs Guld har funnits I branschen sedan 1947 och mottot är "lyx och kvalitet till låga priser"!

Hedbergs Guld & Silver

Aprenda tirar fotos como curso de fotografia profissional clicando aqui comotirarfotos.com não preca tempo para ser fotógrafo

Klikni Ovde