Långivare - Snabblån

Här nedan kan du läsa om ett urval rekommenderade långivare som förmedlar snabblån.

Nanoflex
Nanoflex erbjuder dig snabbt och enkelt ett korttidslån på mellan 1000 - 4000 kr i 15 – 55 dagar. Du väljer själv vilken dag du vill betala tillbaka lånet vid ansökningstillfället och behöver alltså inte betala för fler kreditdagar än nödvändigt. Låneansökningar bearbetas: Måndag – Fredag kl 08.00 -16.00. Vi tar emot ansökningar 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan. Marknadens bästa villkor! Pengar samma dag mån-fre. Valfri återbetalningsdag! Gratis ansökan! Inga dolda avgifter! Snabb hantering och personlig service. Ingen UC!

NanoKredit
Hos Nanokredit kan man snabbt och enkelt låna pengar till sitt konto. De erbjuder alla nya kunder att prova och låna gratis första gången. De lånar ut upp till 8 000 kr i max 90 dagar till Sveriges attraktivaste och mest flexibla kostnader. Med Nanoflex bestämmer man själv vilken dag lånet ska betalas tillbaka, så det passar kundens ekonomi och inkomstflöden och man behöver inte betala för fler dagar än nödvändigt. Deras fasta kostnader och flexibla återbetalningstider ger kunden en enkel och tydlig bild av den totala kostnaden samt även vilken skyldighet kunden har, vilket alltid uppskattas. Återkommande kunder premieras. Från andra lånetillfället och om man återbetalat sin tidigare kredit i tid, ger de en rabatt om 5 % på kostnaden gällande Nanolånet.


Ferratum är Europas största snabblåneföretag. De är verksamma i 16 länder och de är ett av industrins ärligaste företag.

Trust Buddy
TrustBuddy är Sveriges enda P2P aktör som erbjuder kunder att låna pengar mellan varandra. Medlemmarna kan både spara pengar eller låna pengar. TrustBuddy tillhandahåller mikrolån till privatpersoner som är över 18 år och uppåt. De är en snabbväxande aktör som även är det enda börsnoterade mikrolåneföretaget.

Låna 2000kr snabbt och enkelt via SMS eller via webben! Pengarna har du inom 10 minuter!
Expresskredit är en ny långivare på den svenska SMSlånemarknaden. De erbjuder sina kunder lån från 1000 till 3000 kronor.

SMSLån till alla. Meddelandelån Sverige
Meddelandelån erbjuder en aktuell och populär lånetjänst: SMSlån på 10 minuter. Meddelandelån karaktäriseras av hög professionalitet i tjänstens utforming och funktionalitet.

Nya kunder lånar 1000kr gratis.
Enkla lån, snabba besked!

SMSPengar är en etablerad långivare på marknaden. De har funnits sen 2007 och erbjuder en trygg och säker tjänst. De erbjuder sina kunder lån från 1000 till 4000 kronor.

KreditIdag - SMS-lån billigt och enkelt
KreditIdag är verksamt på den svenska marknaden och erbjuder konsumentkrediter - så kallade mikrolån via internet. Deras affärsidé är att erbjuda säkra och billiga lån till privatpersoner. Målet är att hjälpa Dig som kund att fylla små och temporära pengahål eller till möjligheten att göra en bra affär i Din vardag, genom att erbjuda en enkel och säker tjänst. Deras kunder använder deras tjänst exempelvis för att hantera mindre oförutsedda utgifter. Deras lån är så kallade blancolån, därför ställs inte några krav om säkerhet eller borgen. Det görs en kreditprövning på låntagaren för att kontrollera att denne har förmåga att betala tillbaka. Läs mer under KreditIdags lånevillkor. KreditIdag erbjuder flexibla lån mellan 500 - 3000 kr med en återbetalningstid / kredittid på 14 dagar eller 30 dagar. Dvs låna 500 kr, 1000 kr, 1500 kr, 2000 kr, 2500 kr eller 3000 kr. Detta gör att man kan låna det man behöver, den tid man behöver det. Låna säkert, enkelt och billigt hos dem!

Vippi AB
Nordens största snabblånebolag äntligen i Sverige! Vippi.se erbjuder ett brett sortiment av krediter mellan 1.000 och 10.000 kr. Lånetiden varierar mellan 7 och 90 dagar beroende på lånebelopp. Vippi AB utnyttjar en enkel kreditpolicy där förutsättningen för att få kredit är 20 års ålder och inga betalningsanmärkningar, lånen förutsätter varken någon borgensman eller några ställda säkerheter.

Credento
Med deras lån har du möjligheten att låna pengar för att täcka upp för den sista pusselbiten i din privatekonomi. Credento är ett lån utan säkerhet från 1 000 upp till 30 000 kronor, med en avbetalningstid på 1 till 5 år. Deras lån ger dig möjlighet att låna pengar till vad du vill, utan avgifter såsom uppläggningsavgift eller aviseringsavgifter.

Folkia
Folkia har över 10.000 Folklånskunder varje månad och är Sveriges ledande på små lån. Folkias vision är att erbjuda vardagsnära finansiella tjänster till breda målgrupper med hjälp av senaste teknik till lägre kostnad än andra aktörer på marknaden samt ge service och råd som kunderna har nytta av. Förutom lånen utvecklar Folkia enkla finansiella tjänster för att underlätta vardagslivet för kunderna.

L'EASY
L'EASY - LÅNA UPP TILL 25.000 KR. NU! Låna upp till 25.000 kr. Du får in pengarna direkt på ditt konto. Du behöver inte ställa någon säkerhet för lånet.

Thorn
THORN - LÅNA UPP TILL 25.000:- Du bestämmer själv vad du vill använda pengarna till. Pengarna sätts in direkt på ditt bankkonto. Ingen säkerhets krävs. Du blir kontaktad inom loppet av tre timmar inom deras öppettider.

HALENS PRIVATLÅN
Halens Privatlån är ett lån utan säkerhet från 1 000 upp till 30 000 kronor, med en avbetalningstid på 1 till 5 år. Deras lån ger dig möjlighet att låna pengar till vad du vill, utan avgifter såsom uppläggningsavgift eller aviseringsavgifter.

EASYCARD
EasyCard är ett kreditkort som är kopplat till MasterCard, ett av världens mest användbara kort. Med EasyCard kan du handla på kredit enkelt, tryggt och säkert i butiker och på internet. Kortet ger dig upp till 30 000 kronors kredit vilket betyder att du har pengar att handla för, till och med dagen före lön. Det är lätt att ansöka om ett eget EasyCard. Och det är enkelt att få.

Smskontanter.se
Affärsidén är mycket enkel Smskontanter erbjuder Sveriges ABSOLUT BILLIGASTE SMSLÅN (Alltid med lägsta avgiftsgaranti). De frågar inte vad du skall använda pengarna till. Du kan låna 1 000 kr, 2 000 kr eller 2 500 kr under 30 dagar. Kanske vill du göra en efterlängtad resa, laga bilen, göra en bra investering eller bara överbrygga en ekonomisk svacka. Då kan deras smslån vara lösningen för dig. Det är tryggt, snabbt och anonymt, pengarna betalas ut till ditt konto direkt. Ingen ränta tas ut på lånen, endast en låg uppläggningsavgift. Inga krångliga avtal eller dolda avgifter tillkommer.

768x90

Vi lanserar en helt nu RollUp som är rektangulär och som sannolikt kommer bli årets storsäljare. RollUp Square En helt ny kasset med rektangulär form, stabil och mycket estetisk. RollUp Square gick upp som storsäljare redan första veckan och kommer sannolikt vara en storsäljare.